5 NİSAN AVUKATLAR GECESİ YAPILDI
Tarih: 8.04.2013 | Okunma Sayısı: 6317

5 Nisan Avukatlar Günü dolayısı ile Yelken Kulüpte gece düzenlendi. Düzenlenen gecede 25 yılını dolduran avukatlara geceye katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Hayati YAZICI, Samsun Valisi Sayın Hüseyin AKSOY, Milletvekilleri eski Bayındırlık Bakanı Sayın Mustafa DEMİR, Sayın Cemal Yılmaz DEMİR, Sayın Ahmet YENİ, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ali YELDAN, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Yunus BEKDEMİR tarafından plaketleri verildi. Gecede 25. yıl plaketini alan meslektaşlarımız Av. Gül KÜLCÜ, Av.Nedime KARANİS UMUTLU, Av. Cengiz SUYABATMAZ, Av. Ali Kemal TÖREN, Av. Ahmet İLMEZ, Av. Tugay KARATAŞ, Av. Recep Selim SAFOĞLU oldu. Geceye sanatçı olarak O Ses Türkiye yarışmasında ilimizi temsil eden Cansu ÇEBİ katıldı. Avukatlar doyasıya eğlendi.