SEMİNER: ŞİDDETSİZ TOPLUM İÇİN ORTAK DURUŞ
Tarih: 26.02.2016 | Okunma Sayısı: 2845
           Yeni Adliye Sarayı Konferans Salonu Samsun / 5 Mart 2016 Cumartesi günü saat 09:30'da gerçekleştirilecek olan "Şiddetsiz Toplum İçin Ortak Duruş" konulu seminere katılımınız rica olunur.

Seminere konuşmacı olarak;

OMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nurdan TAŞKIRAN, Kayseri Tabip Odası Başkanı Prof.Dr. İbrahim Suat ÖKTEM, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof.Dr. Orhan DERMAN, Medeniyet Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Prof.Dr. Hakan HAKERİ, OMÜ Tıp Fakültesinden Doç.Dr. Koray KARABEKİROĞLU, OMÜ Psikloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ertuğrul TAŞ, Samsun Barosu'ndan Av. Ayşe SARAL ve Medimagazin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Dr. İbrahim ERSOY katılacaktır.

Seminerin moderatörlüğünü Yargıtay Ceza Dairesi Onursal Üyesi Av.Kemal KARACAN ve OMÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Cafer POLAT  yapacaktır.

20.09.2024